2019. október 17., csütörtök

Még élünk :) (csak nem blogoltam rendesen)






Valahogy ebben a szezonban elhagyott a grafomániám és inkább csak egyszerűen megéltem a jó pillanatokat. Röviden a szörfbolt ment, mint eddig is, a rodoszi túra klassz volt, 10-ből 8 napot csúsztunk, volt 3.7-es és 4.5-es nap is pár az 5.3-asok mellett, nem lehet panasz.
Az újdonság, hogy régi elhatározásom most összejött, az októbert kint töltöm Szardínián. Az első héten még itt volt Gallus, érdekes napok voltak, volt árboctörés shorebreakben, igazi sideshore wave nap Naracu Nieddun, freeride San Teodoro-n, és Porto Liscia-n is csúsztunk kicsit. Az idő parádés, a víz 21-22 fok, a levegő is, többnyire süt a nap, a komolyabb esők elkerültek eddig, sokan shortyban szörföznek, már az a néhány aki jelen van. Lényegesen barátságosabbak a kondíciók, mint tavasszal. Ez a hét kicsit magányosan telik, de két nap szörfözést behúzhatok, Naracu Nieddun, hibátlan körülményekkel. A vízen sincs tolongás, a parkolók is üresek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vevőink küldték

Sikeres a szponzorprogram, azaz már el sem kell mennem snowboardozni, és nem kell a Raven pr fotóira támaszkodnom, ha jobbnál jobb képeket s...