2018. november 19., hétfő

Rodosz 2018 - már alig emlékszem

Pedig nem volt olyan rég. Tavaly sajnos kimaradt a nyár végi turné Prasonisin, de nagyon megbántuk és megfogadtam, hogy őszi szörfözésnek pedig lennie kell.
Így hogy Bendi nem viszi lent a bázist, egész másképp kellett szervezni az utat. A repülőjegy nem téma, most is sikerült egy átlagos árat elcsípni, sajnos, mert a szuperakciós hét után azért volt féláron is jegy, csak nem vártuk ki. Nem maga a repülőjegy a drága, hanem a szörfszállítás. Az alapcucc kivitel 30EUR/sportcsomag lenne, de nekünk semmi nem elég így a második zsákért már +60EUR-t fizettünk - ráadásul ezek az árak utanként értendők! És visszafelé még így is problémáztak a rodoszi földi kiszolgálók.
A szállás nagyon drága, 47-58-51EUR/fő attól függően, hogy ketten v. hárman voltunk a nem túl flancos apartmanban, kaja nélkül és szeptembertől már olcsóbb.
A legnehezebbnek a transzfer bizonyult, egyszerűen senkit sem találtunk aki három főt ennyi cuccal értelmes áron levitt volna (200EUR volt per irány az ajánlat! Végül egy kisbuszt béreltünk 1-1 napra 110EUR-ért, ami szintén drága és Plimiriben lehet leadni és felvenni az autót, ami azért kis szervezést igényelt. Köszi Viktor, köszi Balázs!
A szélre nem volt panasz, a szokásos formát hozta, bár a hullámok nem tudtak felállni sajnos. A társaság szokás szerint klassz volt, külön szervezés nélkül is sok magyar cimbi szörfözött velünk egy időben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vevőink küldték

Sikeres a szponzorprogram, azaz már el sem kell mennem snowboardozni, és nem kell a Raven pr fotóira támaszkodnom, ha jobbnál jobb képeket s...