2011. augusztus 4., csütörtök

Két hét szünet után

Egy hetet nyaraltam Toscana tengerpartján délen, majd egy hetet északon Liguriában. Persze szörf volt a kocsiban, de nem értem miért, de egyetlen métert sem tudtam csúszni. Az első héten még volt esély, 3bft fújdogált általában, de a második hét és maga a hely (tömegborította zárt strandok, sziklás part végig) esélytelen volt. Napos idő volt, de nem kánikula - itthon mondjuk ebben az időszakban max. 20 fokot mértek.
Röviden ide, nyáron nem érdemes windsurfözni menni.

Egy érdekes helyet azonban találtam - pont ahol laktunk Levanto város (a Cinque Terre mellett) híres wave surf hely, a hullámlovasok Mekkája. És tényleg két napig 2-3 méteres szép hosszú, parthoz közel törő hullámok jöttek a waveriderek nagy örömére. Mindez 30 fokban napsütésben, szél nélkül. Mint Hawaii: az utcákon longboardos és shortboardos srácok sétáltak deszkával a hónuk alatt, a parti parkolókban lakóautókból figyeltek. Fotók itt:







Most viszont ismét beindul a szörfbiznisz: akciók RDM árbocra váltáshoz (a LocalSpirit RDM árbocokhoz 5000Ft-ért adok hosszabbítót és RDM adaptert, mert sokszor azért nem váltanak a vevők, mert ezeket is cserélni drága lenne). Aztán most repül mindenki Görögországba, ehhez van millió féle boardbag, szimpla, dupla, tripla, riggbagek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vevőink küldték

Sikeres a szponzorprogram, azaz már el sem kell mennem snowboardozni, és nem kell a Raven pr fotóira támaszkodnom, ha jobbnál jobb képeket s...