2013. február 18., hétfő

Boatshow 2013

Pénteken a Hungexpo-n jártam a Boatshow-n. Sajnos véleményem, ha nem is ilyen radikális, de megegyezik az alábbi írással (http://index.hu/belfold/2013/02/17/orban_a_hibas_matolcsy_kicsinalta_a_csocsos-kurvas_gengszterromantikat/).
Röviden leírva, itt van nekünk ez a szép nagy Balaton és több kisebb tó és folyó, ideális az éghajlat a vízi sportokra, hiszen áprilistól októberig kellemes meleg van, igaz szél nincs annyira sok, de nem is minden vízisporthoz szükséges. Szóval ehhez képest a Boatshow egy nulla. Szörfös szemmel pedig duplanulla - a Szörfszövetség standja üdítő kivétel. Ezzel persze magamat is minősítem, mivel én sem állítottam ki (azért durván legalább 500.000Ft-os, de inkább magasabb tétel a legkisebb stand is).

Recesszió van, válság, de érdekes módon ez a szemközti vadász és pecás kiállításon egyáltalán nem látszik - ott látogató tömegek és kiállítók százai jelentek meg, állatpreparátorok, külföldi szafari szervezők, fegyvergyártók.

Még most sem értem az egészet, nem gondolnám, hogy a vadászat alapesetben népszerűbb lehetne, mint a tengerikajakozás, sőt jóval körülményesebbnek tűnik.

Valamit tenni kell!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Új év, új logo

A 2019-es évet új logo bevezetésével kezdjük. Remélem tetszik. Félreérthető volt, hogy a Bartók Béla úti üzleten miért Windsurfbolt É...