2017. május 22., hétfő

Még, még, még. Sok ilyen hétvégét!

A május 20-21-i hétvége nem csak azért fog bekerülni a történelembe, mert pont a házassági évfordulóm volt, hanem mert kétnapos szörfözésre, napsütéses időben nem is emlékszem itthon. És nem ám csak tinglitangli csúszásról volt szó, hanem kőkemény egész napos kisvitorlás nagybetűs SZÉLről. Mindkét nap Sóstóra mentem, első nap itt 5.3+102 liter volt a választás, 10-től egész késő délutánig, amikor simán ment ugyanez a vitorla 76 literrel is. Jobb választás lett volna Fenyves, a helyiek 4.5 majd 3.7-tel tolták. Kb 6-ig mentem, hogy maradjon erőm vasárnapra. Nem sok maradt.
Vasárnap reggel 10-kor ismét vízen voltam 5.3-mal 76 literrel, de gyorsan kiderült, hogy bőven elég a 4.5 is. Ez tartott kb. délig, akkor visszaenyhült, de szerelni nem akartam, ezért inkább a 102 literes deszkát vettem elő ismét. Nem volt rossz a ráfújásokban, de elég lyukas volt, majd szerencsére 2 körül, amikor már halálosan fáradt voltam, visszafújt és 2 órát 4.5+76 literrel csúsztam levezetésképp, igazán jó, kifújt szélben. A szemem még kívánta volna, de már nem bírtam tovább. A cuccok ismét jól vizsgáztak, a Simmer IconX 5.3 és Goya Guru 4.5 egyaránt a Simmer X11-es árbocon voltak. Nem tettem tönkre semmit, a kezem is jól bírta, 2 nap pihenés és már újra mennék. 
Érdekes, hogy nem volt akkora tömeg, volt hely a parkolóban és a parton is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Új év, új logo

A 2019-es évet új logo bevezetésével kezdjük. Remélem tetszik. Félreérthető volt, hogy a Bartók Béla úti üzleten miért Windsurfbolt É...