2017. május 31., szerda

Az első tapasztalatok

Már áprilisban megnyitott a Bartók Béla úti boltunk, de a május volt az első teljes hónap. A tapasztalatok kedvezők, és egyre jobbak. Természetesen mindenki kíváncsi egy kicsit, így gyakran betérnek az ismerősök, barátok, de olyan sporttársak is jönnek, akik eddig nem, és ez a lényeg. Évek óta szembesülök azzal, hogy Érden egy garázsban nem tudok mindent jól bemutatni, és több idő és körülményes volt a vevők számára a kijutás hozzánk. Ezek az akadályok elhárultak.
Bendi, akivel közösen visszük a boltot, lelkiismeretesen teszi a dolgát. Most az áruválasztékot egészítjük ki pl. O'Neill ruházatokkal, Restube biztonsági eszközökkel, napszemüvegekkel. Ami jelenleg a legnehezebb, az az, hogy a megnövekedett igényeket alig győzzük pótolni, illetve ezzel összefüggésben nagyobb készletet kell tartanunk. Soha ennyi deszka nem volt még a boltban egyszerre! De ez nagyon tetszik, egyre klasszabb választékot tartunk és ez egyre többeket vonz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Új év, új logo

A 2019-es évet új logo bevezetésével kezdjük. Remélem tetszik. Félreérthető volt, hogy a Bartók Béla úti üzleten miért Windsurfbolt É...