2014. február 11., kedd

Cornwall + Red Bull Storm Chase

Vannak véletlen egybeesések, és olyanok is amikor majdnem összejön, de aztán mégsem. Így voltam ezzel, Cornwallban pár napot. Nagyon szép a hely, fillérekért lehet kirepülni Bristolba és onnan már csak pár óra autóval amikor elérjük Anglia bal-alsó csücskét. Abszolút szezonon kívül, de nagyon szép helyeket láthattunk, a szél kb. 6-8bft volt 4 napon keresztül, 3-4 méteres hullámokkal, de most nem szörfözni indultam. Nekem ez hideg, pedig a hullámlovas iskolák várták a kuncsaftokat Newquay-ben.

És mi a véletlen? Ahogy hazajöttünk, pont egy héttel később pont ide, St. Ives mellé szervezte a Red Bull a többfordulós világkörüli (az előző futam Tasmania-ban volt) viharvadász (Storm Chase) windsurf versenysorozat döntőjét!
Erről persze lemaradtunk, de a hétvégén megjöttek az első képek, tegnap pedig az összefoglaló videó (http://www.redbullstormchase.com/videos/mission-3-cornwall-highlight-clip) is.

Egy biztos, ide vissza KELL menni egyszer szörfözni.

A körülmények és a versenyzők döbbenetesek voltak. Megérdemelten győzött Thomas Traversa és második lett Marcilio Browne (a GOYA szponzoráltja).Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Árboc mérés 2.

Aki nem követ minket Facebookon , annak írom most le a második árbocvizsgálati eredményeket. Az volt a kérdés, hogy hogyan befolyásolja az ...