2012. május 1., kedd

Tarifa összegzés

Hazaértünk Tarifáról. A statisztika kissé megroggyant az utolsó napokra, de végül 9 napból 6 nap tudtunk csúszni úgy, hogy a legnagyobb vitorlánk 5.7 volt. Végeredmény: 4x5.7, 2x4.7, de az 5.7-es volt amikor sok volt. 
Amikor már ötödik napja szörföztünk, csütörtökön - az utolsó napos napon - elmentünk megnézni Gibraltárt, és mivel a hely szuperjópofa a majmokkal, így ott is ragadtunk estig. 
Másnapra bejött egy durva esős front, félóránként szakadt az eső, és ez kitartott vasárnap délután 4-ig. 6-kor viszont ráfújt így záróakkordként mentünk egyet még 5.7-tel 8-ig, meglepően komoly shorebreakben - kutyáztunk is egyet rendesen és jóleső fáradtsággal adtuk vissza a kölcsön cuccokat.
Az esős napokon kicsit körbenéztünk, jókat ettünk (tapas, paella, flan), találkoztunk az új magyar különítménnyel, Mattóékkal.
Összességében véve nagyon jó túra volt, bármikor újrakezdeném, annak ellenére, hogy jóval hidegebb volt mint amire számítottam.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vevőink küldték

Sikeres a szponzorprogram, azaz már el sem kell mennem snowboardozni, és nem kell a Raven pr fotóira támaszkodnom, ha jobbnál jobb képeket s...