2012. február 12., vasárnap

Wizzair vs Ryanair

A várakozásoknak megfelelően retteneteset mentünk hétfőn délután, Balatonfűzfőn: 

De most nem ez lenne a téma. A Malév csődjével a Wizzair és a Ryanair őrült harcba kezdtek, és végre ennek a kedves vevő - azaz én - látom a hasznát!
Sikerült Rodoszra szeptemberre 49eFt-ért repjegyet vennem szörfszállítással együtt (tavaly majd kétszer ennyi volt a Travelservice charter), de ami a legjobb: április végére pedig Malagára repülünk 19eFt-ért (mondjuk ide cucc nélkül). Ebben a hír persze az, hogy Malaga közel van Tarifához, ami igazi szörfös paradicsom Európában. Így a régen várt személyes találkozót is meg tudom ejteni a Goya/Quatro társasággal illetve a GUN tervezőjével is, hiszen mindnyájan Tarifán éldegélnek/tervezgetnek/dolgoznak. Ráadásul Francisco Goya öccse, Lalo volt olyan rendes, hogy felajánlott az egész hetünkre megfelelő felszereléseket, egyszóval még tesztnapokat is tartunk (már ha lesz szél). Ennyire rég vártam már utazást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Árboc mérés 2.

Aki nem követ minket Facebookon , annak írom most le a második árbocvizsgálati eredményeket. Az volt a kérdés, hogy hogyan befolyásolja az ...