2011. december 5., hétfő

Ebay

Próbálkoztam már Ebay-en korábban is eladni vitorlákat, általában több kevesebb sikerrel. Az idei katasztrofálisan sikerült. Négy új 2011-es Simmer vitorla ment el kb. 200EUR/db áron. Azért ez lehangoló. A világ legjobb wave vitorláiról van szó, nem többéves modellek, listaáruk 500EUR felett lenne, minden normális országban. Erre az ebay.de-n hatalmas érdeklődés (kb. 50-60 watcher, és 15-20 licitáló) mellett ennyire telik - ami színtiszta veszteség nekem.
Szomorú vagyok, és el sem tudom képzelni, hogy az 1500-1600EUR-s deszkákat ki/hol veszi meg. Merthogy megveszik az biztos, mert lehet látni ezeket a csodákat.

Az valószínű, hogy valahol 200EUR lenne az az ár, ami mellett bárki Magyarországon ráugrik egy vitorlára és ezt jól mutatja, hogy 3 magyar és 1 német vevő nyert. De Németországban? Olasz licitáló is volt. Ez még itt is aprópénz. És az ebay költsége sem kevés valamint a paypal sem szívbajos amikor a jutalékot vonja.

Azt hiszem ez volt az utolsó ebay aukcióm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Árboc mérés 2.

Aki nem követ minket Facebookon , annak írom most le a második árbocvizsgálati eredményeket. Az volt a kérdés, hogy hogyan befolyásolja az ...