2010. június 30., szerda

SimmerStyle 2011 kedvcsináló

Kezemben a SimmerStyle szörfvitorlák 2011-es disztribútori katalógus mintája. Hivatalos bemutató egyszerre nálunk és Európában július közepén. Új anyagok, új dizájn, új típusok. Fantasztikusak! 
A fotón az új négylatnis Blacktip:

2010. június 22., kedd

Big day

A mai nap emlékezetes marad. Végre eltaláltam hogy mikor kell szabadnapot kivenni, és hol fog legjobban fújni a szél. Fonyód Alsóbélatelep ma a morcosabb arcát mutatta. 3.7-tel küzdöttünk többnyire és wave deszkával. Felavattam az új Goya Twinfin 74Ltd-t. Kicsit tartottam a két kis 16-os skegtől, de ezekhez a kis vitorlákhoz hibátlan volt. Nem spinoutol, inkább finoman sodródik ha baj van. A méret meg ideális, hullámon fordulni vele igazi élmény. A képen Gallus szintén 3.7-tel, illetve a szélgrafikon a keszthelyi mérő szerint.
Az csak hab volt a tortán, hogy Windependent Day futam is volt helyben, így viszonylag sokan voltunk.

2010. június 14., hétfő

Nyári szörfözés

Végre igazi nyári szörfözés volt szombaton. Fonyód-Alsóbélatelepen, a kedvenc spotomon, dél-délnyugati kellemes kifújt szélben 2-3 órát lehetett csúszni. Nem számítottam rá, de pont jó volt. Rövid ruha, szikrázó napsütés, hullámok pont szemből, 6.5 pont jó. Visszatért az optimizmusom, hogy igenis, nem csak 10 fokban lehet jót szörfözni. Pontosabban: igazán jót csúszni 25 fok felett lehet.

Vevőink küldték

Sikeres a szponzorprogram, azaz már el sem kell mennem snowboardozni, és nem kell a Raven pr fotóira támaszkodnom, ha jobbnál jobb képeket s...