2010. március 9., kedd

Szardíniai szörfözés közeleg

Ha unod már a hóesést és szörfözni szeretnél - úgy igazán, akkor gyere velünk Szardíniára. Április 14-25 között idén nem Porto Pollo-t, hanem a helyiek szerint az egyik legjobb, ámde barátságos wave placcot (Platamona) célozzuk meg. Autóval és komppal megyünk, szállást majd a helyszínen keresünk. A parton néhány kemping (faházakkal, lakókocsikkal) már nyitva lesz. Platamona észak Szardínián Porto Torrestől nem messze, egy hosszú homokos beach, elsősorban nyugat, északnyugati szélben tuti wave terep. Keleties szélben Stintino-ra tudunk felmenni, de Porto Pollo is közel van.
1nap odaút, 1nap vissza, 10nap szörfözés! Bp-Livorno kb. 1000km, a kompjegy (Livorno-Olbia) kb. 100EUR 2fő+1autóra, a szállás ilyenkor még nem drága. A víz most márciusban 14fok, áprilisban 16-18 szokott lenni, a levegő, ha süt a nap árpilisban már 25 fok felett! És a lényeg: elég durva szelek fújnak tavasszal arrafelé.

Ez nem szervezett utazás, de jobb lenne nagyobb csapattal menni! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vevőink küldték

Sikeres a szponzorprogram, azaz már el sem kell mennem snowboardozni, és nem kell a Raven pr fotóira támaszkodnom, ha jobbnál jobb képeket s...